![Nicolas Ducatteeuw](https://www.bluesphere.be/images/sites/200/page/10/1/Nicolas-picsmaller.jpg)
Passie voor vleeswaren
Grootvader Gilbert Ducatteeuw richtte in 1973 Salaisons Duca op om samen met zijn 2 zonen, Claude en Philippe, de zaak uit te bouwen tot een vaste waarde in de vleessector. Nicolas, de zoon van Claude, was van kleins af aan gefascineerd door het vak en volgde logischerwijs de opleiding slager/vleeswarentechnicus in Ter Groene Poorte in Brugge. Na enkele jaren ervaring op te doen bij slagers, nam hij in 2015 de zaak over en wordt sinds 2020 bijgestaan door zijn echtgenote Annick.
Duca richt zich voornamelijk op de productie van ambachtelijke en gerookte vleeswaren, maar levert ook vers vlees, gehaktbereidingen, aangevuld met aan- en verkoop van andere ingekochte producten en goederen. Kortom: alles onder 1 dak!
Onze klantenportefeuille bestaat uit zelfstandig slagers, particuliere groothandels en supermarkten, scholen, zorginstellingen en restaurants.
Bij Duca is het vakmanschap en passie die centraal staan en niet de massaproductie.
Wilt u witte pensen per 3 of 8 stuks verpakt of heeft u liever een rol? Wenst u spek zonder lactose? We maken producten op maat van de klant.
![foto](https://www.bluesphere.be/images/sites/200/page/16/4/GEDROOGDE_WORST_5020110_ZWART_bynick.jpg)
Een Duca gerookt
worstje herken
je meteen!
Op maat
Alle gewichten en formaten zijn mogelijk
Snel
Snel en efficiënt transport met koelwagens
Vers
Kwaliteit tegen een scherpe prijs